Garpen 160

Hustyp:
2-planshus
Antal rum:
6 rum och kök
Byggnadsarea:
94,0 m2
Boarea bottenvåning:
81,0 m2
Boarea övervåning:
81,0 m2
Lägg till i min lista
 

Garpen 160

Garpen 160 kräver endast en byggyta på 94 m² men bjuder på en bostadsyta på fantastiska 160 m². På entréplan finns ett sovrum/arbetsrum med en stor klädkammare, WC med dusch, klädvårdsrum och en stor öppen yta för kök och vardagsrum. I köket finns en utmärkt plats för ett barbord och både terrassdörrar och trappa ligger centralt placerade på undervåningen.

En trappa upp finns ett allrum med plats för hela familjen och en franska balkong. Här finns även badrum och tre stora sovrum, varav det allra största med klädkammare och ytterligare en fransk balkong.

 

Översikt

Garpen 160

Hustyp: 2-planshus
Antal rum: 6 rum och kök
Byggnadsarea: 94,0 m2
Boarea bottenvåning: 81,0 m2
Boarea övervåning: 81,0 m2
 

Flexibilitet

VästkustVillan tillhandahåller en rad olika villor och husmodeller. Med hjälp av dessa kan du tillåta dig att inspireras när du ska bygga hus.

Våra flexibla husmodeller är skapade för att du ska kunna vrida och vända på planlösningen, så att slutresultatet passar just dig och din familj. Känn dig fri att anpassa planlösningen utifrån dina behov. På så sätt kan du bygga ditt unika hus.

Så flexibelt som du önskar

Självklart kan du komma till oss med egna förslag på ritningar och planlösningar. Du kanske rent av har en idé på en helt egen husmodell? Inga problem! Hör av dig till oss så hjälper vi dig att förverkliga ditt drömhus. Vi på VästkustVillan jobbar för att du ska få det hus som du vill ha.