Garpen 158

Hustyp:
2-planshus
Antal rum:
6 rum och kök
Byggnadsarea:
118,3 m2
Boarea bottenvåning:
80,6 m2
Boarea övervåning:
80,6 m2
Lägg till i min lista Bygg online
 

Garpen 158

Ett omtyckt hus med sex rum och kök

Exteriören med balkong och stora glasade ytor ger ett härligt första intryck och huset håller sedan vad det lovar även interiört. De praktiska funktionerna med bad, klädvård, hemmakontor och kök ligger närmast entrén. Nästa upplevelse är att vardagsrummet tillsammans med köket ger härligt öppna och ljusa ytor. En trappa upp möts du av ljus och rymd i ett allrum som har en pardörr ut till den rymliga balkongen. De två mindre sovrummen är praktiskt separerade från det stora och badrummet ligger centralt placerat på våningen.

 

Översikt

Garpen 158

Hustyp: 2-planshus
Antal rum: 6 rum och kök
Byggnadsarea: 118,3 m2 (Varav öppenarea 23,2 m2)
Boarea bottenvåning: 80,6 m2
Boarea övervåning: 80,6 m2
Golvarea övervåning: 77,2 m2
Bruttoarea bottenvåning: 95,1 m2
Bruttoarea övervåning: 95,1 m2
 

Flexibilitet

VästkustVillan tillhandahåller en rad olika villor och husmodeller. Med hjälp av dessa kan du tillåta dig att inspireras när du ska bygga hus.

Våra flexibla husmodeller är skapade för att du ska kunna vrida och vända på planlösningen, så att slutresultatet passar just dig och din familj. Känn dig fri att anpassa planlösningen utifrån dina behov. På så sätt kan du bygga ditt unika hus.

Så flexibelt som du önskar

Självklart kan du komma till oss med egna förslag på ritningar och planlösningar. Du kanske rent av har en idé på en helt egen husmodell? Inga problem! Hör av dig till oss så hjälper vi dig att förverkliga ditt drömhus. Vi på VästkustVillan jobbar för att du ska få det hus som du vill ha.

Forma ditt drömhus här

Bygg online