Garpen 155

Hustyp:
2-planshus
Antal rum:
6 rum och kök
Byggnadsarea:
99,3 m2
Boarea bottenvåning:
79,2 m2
Boarea övervåning:
79,1 m2
Lägg till i min lista
 

Garpen 155

Sex rum och kök med herrgårdskänsla

Garpen 155 har en tidlös arkitektur med herrgårdskänsla. Inuti är känslan dock allt annat än klassisk. Kök, matplats och vardagsrum har en öppen planlösning men vrider sig också i en vinkel vilket skapar naturliga rum. Rummet för klädvård och ett stort arbetsrum/gästrum ligger i anslutning till köket. I gästrummet finns också möjlighet att placera en dubbelsäng. På andra våning finns ett stort allrum med öppet ryggåstak och dörr ut till balkongen. Här finns också tre stora sovrum, badrum och klädkammare.

 

Översikt

Garpen 155

Hustyp: 2-planshus
Antal rum: 6 rum och kök
Byggnadsarea: 99,3 m2 (Varav öppenarea 6,5 m2)
Boarea bottenvåning: 79,2 m2
Boarea övervåning: 79,1 m2
Golvarea övervåning: 75,7 m2
Bruttoarea bottenvåning: 92,9 m2
Bruttoarea övervåning: 92,9 m2
 

Flexibilitet

VästkustVillan tillhandahåller en rad olika villor och husmodeller. Med hjälp av dessa kan du tillåta dig att inspireras när du ska bygga hus.

Våra flexibla husmodeller är skapade för att du ska kunna vrida och vända på planlösningen, så att slutresultatet passar just dig och din familj. Känn dig fri att anpassa planlösningen utifrån dina behov. På så sätt kan du bygga ditt unika hus.

Så flexibelt som du önskar

Självklart kan du komma till oss med egna förslag på ritningar och planlösningar. Du kanske rent av har en idé på en helt egen husmodell? Inga problem! Hör av dig till oss så hjälper vi dig att förverkliga ditt drömhus. Vi på VästkustVillan jobbar för att du ska få det hus som du vill ha.