Garpen 151

Hustyp:
2-planshus
Antal rum:
6 rum och kök
Byggnadsarea:
100,9 m2
Boarea bottenvåning:
77,1 m2
Boarea övervåning:
64,9 m2
Lägg till i min lista
 

Garpen 151

Garpen 151 är ett tvåplanshus med hemtrevlig och lite annorlunda arkitektur. Entrén ligger i en trevlig vinkel och innanför finns en praktisk klädkammare för alla jackor, vantar och cykelhjälmar. Köket börjar som en gång och breder sedan ut sig och öppnar upp sig mot det ljusa vardagsrummet. I klädvårdsrummet finns en groventré och på bottenplan finns också arbetsrum/gästrum och badrum.

Trappan upp till andra våning ligger centralt i huset och tar er upp till ett allrum med mycket möbleringsyta samt WC med dusch och tre sovrum. Från det större sovrummet finns dörr ut till balkongen.

 

Översikt

Garpen 151

Hustyp: 2-planshus
Antal rum: 6 rum och kök
Byggnadsarea: 100,9 m2 (Varav öppenarea 9,1 m2)
Boarea bottenvåning: 77,1 m2
Boarea övervåning: 64,9 m2
Golvarea övervåning: 77,1 m2
 

Flexibilitet

VästkustVillan tillhandahåller en rad olika villor och husmodeller. Med hjälp av dessa kan du tillåta dig att inspireras när du ska bygga hus.

Våra flexibla husmodeller är skapade för att du ska kunna vrida och vända på planlösningen, så att slutresultatet passar just dig och din familj. Känn dig fri att anpassa planlösningen utifrån dina behov. På så sätt kan du bygga ditt unika hus.

Så flexibelt som du önskar

Självklart kan du komma till oss med egna förslag på ritningar och planlösningar. Du kanske rent av har en idé på en helt egen husmodell? Inga problem! Hör av dig till oss så hjälper vi dig att förverkliga ditt drömhus. Vi på VästkustVillan jobbar för att du ska få det hus som du vill ha.