Garpen 150

Hustyp:
2-planshus
Antal rum:
6 rum och kök
Byggnadsarea:
127,8 m2
Boarea bottenvåning:
76,5 m2
Boarea övervåning:
76,5 m2
Lägg till i min lista
 

Garpen 150

Snyggt och praktiskt på sex rum och kök

Garpen 150 är ett praktiskt och snyggt hus för den medelstora familjen. Från carport till entré finns ett tak som skyddar mot ovälkomna väderslag och innanför finns wc, garderob och trappa nära till hands. Kök och vardagsrum har en gemensam terrassdörr ut mot trädgården. I anslutning till köket finns rum för klädvård med utgång till carport och ett stort förråd. På övervåningen finns ett allrum och tre sovrum varav ett med en stor klädkammare. Här finns också ett rymligt badrum.

 

Översikt

Garpen 150

Hustyp: 2-planshus
Antal rum: 6 rum och kök
Byggnadsarea: 127,8 m2 (Varav öppenarea 27,7 m2)
Boarea bottenvåning: 76,5 m2
Boarea övervåning: 76,5 m2
Golvarea övervåning: 73,2 m2
Bruttoarea bottenvåning: 100,1 m2
 

Flexibilitet

VästkustVillan tillhandahåller en rad olika villor och husmodeller. Med hjälp av dessa kan du tillåta dig att inspireras när du ska bygga hus.

Våra flexibla husmodeller är skapade för att du ska kunna vrida och vända på planlösningen, så att slutresultatet passar just dig och din familj. Känn dig fri att anpassa planlösningen utifrån dina behov. På så sätt kan du bygga ditt unika hus.

Så flexibelt som du önskar

Självklart kan du komma till oss med egna förslag på ritningar och planlösningar. Du kanske rent av har en idé på en helt egen husmodell? Inga problem! Hör av dig till oss så hjälper vi dig att förverkliga ditt drömhus. Vi på VästkustVillan jobbar för att du ska få det hus som du vill ha.