Garpen 144

Hustyp:
2-planshus
Antal rum:
5 rum och kök
Byggnadsarea:
95,6 m2
Boarea bottenvåning:
76,6 m2
Boarea övervåning:
61,9 m2
Lägg till i min lista
 

Garpen 144

Fem rum och kök att trivas i

En ”Kaptensvilla” som påminner en hel del om Garpen 135 men i andra proportioner. En taktäckt entré, förhöjda väggliv och balkong ovan vinkeln på baksidan är karaktäristiskt för husmodellen. Du välkomnas av en stor entré där ditt första intryck blir öppenheten i kök och vardagsrum och du möter ljuset från vinkeln på andra sidan. Wc med dusch vid entrén och klädvård med separat utgång kompletterar bottenplanet. En trappa upp är det klassiskt inrett med tre sovrum med avdelande bad och allrum emellan. Dörren från allrummet leder ut till den härliga balkongen.

 

Översikt

Garpen 144

Hustyp: 2-planshus
Antal rum: 5 rum och kök
Byggnadsarea: 95,6 m2 (Varav öppenarea 4,5 m2)
Boarea bottenvåning: 76,6 m2
Boarea övervåning: 61,9 m2
Golvarea övervåning: 66,9 m2
Bruttoarea bottenvåning: 91,1 m2
Bruttoarea övervåning: 67,8 m2
 

Flexibilitet

VästkustVillan tillhandahåller en rad olika villor och husmodeller. Med hjälp av dessa kan du tillåta dig att inspireras när du ska bygga hus.

Våra flexibla husmodeller är skapade för att du ska kunna vrida och vända på planlösningen, så att slutresultatet passar just dig och din familj. Känn dig fri att anpassa planlösningen utifrån dina behov. På så sätt kan du bygga ditt unika hus.

Så flexibelt som du önskar

Självklart kan du komma till oss med egna förslag på ritningar och planlösningar. Du kanske rent av har en idé på en helt egen husmodell? Inga problem! Hör av dig till oss så hjälper vi dig att förverkliga ditt drömhus. Vi på VästkustVillan jobbar för att du ska få det hus som du vill ha.