Garpen 135

Hustyp:
2-planshus
Antal rum:
6 rum och kök
Byggnadsarea:
85,8 m2
Boarea bottenvåning:
72,1 m2
Boarea övervåning:
60,5 m2
Lägg till i min lista Bygg online
 

Garpen 135

Skärgårdsmodell med fem rum och kök

Garpen 135 har en arkitektur som vi gärna förknippar med Bohuslän. På västkusten kallas denna typen av hus i folkmun för en ”Kaptensvilla”, den passar dock in lika fint i hela vår svenska miljö. Kök, matplats och vardagsrum har en öppen planlösning men vänder sig även i en vinkel vilket gör att rumsavgränsningarna känns helt naturliga. Klädvården ligger praktiskt i anslutning till köket. På andra våning finns tre sovrum, badrum och klädkammare. Här finner man även ett allrum med dörr ut till den fina balkongen.

 

Översikt

Garpen 135

Hustyp: 2-planshus
Antal rum: 6 rum och kök
Byggnadsarea: 85,8 m2 (Varav öppenarea 7,0 m2)
Boarea bottenvåning: 72,1 m2
Boarea övervåning: 60,5 m2
Golvarea övervåning: 62,4 m2
Bruttoarea bottenvåning: 85,8 m2
Bruttoarea övervåning: 67,9 m2
 

Flexibilitet

VästkustVillan tillhandahåller en rad olika villor och husmodeller. Med hjälp av dessa kan du tillåta dig att inspireras när du ska bygga hus.

Våra flexibla husmodeller är skapade för att du ska kunna vrida och vända på planlösningen, så att slutresultatet passar just dig och din familj. Känn dig fri att anpassa planlösningen utifrån dina behov. På så sätt kan du bygga ditt unika hus.

Så flexibelt som du önskar

Självklart kan du komma till oss med egna förslag på ritningar och planlösningar. Du kanske rent av har en idé på en helt egen husmodell? Inga problem! Hör av dig till oss så hjälper vi dig att förverkliga ditt drömhus. Vi på VästkustVillan jobbar för att du ska få det hus som du vill ha.

Forma ditt drömhus här

Bygg online