Garpen 134

Hustyp:
2-planshus
Antal rum:
5 rum och kök
Byggnadsarea:
126,5 m2
Boarea bottenvåning:
77,6 m2
Boarea övervåning:
62,3 m2
Lägg till i min lista
 

Garpen 134

Garpen 134 är ett tvåplanshus som kanske lämpar sig allra bäst för den medelstora familjen. Kök och vardagsrum har en öppen planlösning och en insiktsskyddad arkitektur längs med huset. Åt trädgårdssidan finns däremot ett stort fönsterparti och terrassdörr under tak. På entréplan finns också ett sovrum, klädvårdsrum med ingång från carporten och WC med dusch.

Trappan till övervåningen ligger centralt och där uppe finns två sovrum varav ett större med klädkammare. Här finns även ett badrum, klädkammare, allrum och balkong mot baksidan av huset. Huset passar även bra på den smala tomten.

 

Översikt

Garpen 134

Hustyp: 2-planshus
Antal rum: 5 rum och kök
Byggnadsarea: 126,5 m2 (Varav öppenarea 25,0 m2)
Boarea bottenvåning: 77,6 m2
Boarea övervåning: 62,3 m2
Biarea: 8,8 m2
Carport/Förråd: 28,9 m2
 

Flexibilitet

VästkustVillan tillhandahåller en rad olika villor och husmodeller. Med hjälp av dessa kan du tillåta dig att inspireras när du ska bygga hus.

Våra flexibla husmodeller är skapade för att du ska kunna vrida och vända på planlösningen, så att slutresultatet passar just dig och din familj. Känn dig fri att anpassa planlösningen utifrån dina behov. På så sätt kan du bygga ditt unika hus.

Så flexibelt som du önskar

Självklart kan du komma till oss med egna förslag på ritningar och planlösningar. Du kanske rent av har en idé på en helt egen husmodell? Inga problem! Hör av dig till oss så hjälper vi dig att förverkliga ditt drömhus. Vi på VästkustVillan jobbar för att du ska få det hus som du vill ha.