Garpen 125

Hustyp:
2-planshus
Antal rum:
6 rum och kök
Byggnadsarea:
90,4 m2
Boarea bottenvåning:
76,1 m2
Boarea övervåning:
51,8 m2
Lägg till i min lista
 

Garpen 125

Garpen 125 är ett relativt litet tvåplanshus med många rum och mycket charm. Entré och groventré ligger under tak och på baksidan finns i vinkeln ett idealiskt läge för uteplatsen. Kök och matplats är avskilt från vardagsrummet och gränsar mot entrésidan. I anslutning finns rum för klädvård, groventré, arbetsrum och badrum.

Vardagsrummet är som ett litet hus för sig. Taket är öppet upp till taknock och skapar en härlig rymd över rummet med fönster och utsikt i tre väderstreck. Njutbart utan sovrumsdörrar eller familjens genomfartstrafik. På andra våning finns ett litet allrum, tre sovrum samt WC med dusch.

 

Översikt

Garpen 125

Hustyp: 2-planshus
Antal rum: 6 rum och kök
Byggnadsarea: 90,4 m2
Boarea bottenvåning: 76,1 m2
Boarea övervåning: 51,8 m2
 

Flexibilitet

VästkustVillan tillhandahåller en rad olika villor och husmodeller. Med hjälp av dessa kan du tillåta dig att inspireras när du ska bygga hus.

Våra flexibla husmodeller är skapade för att du ska kunna vrida och vända på planlösningen, så att slutresultatet passar just dig och din familj. Känn dig fri att anpassa planlösningen utifrån dina behov. På så sätt kan du bygga ditt unika hus.

Så flexibelt som du önskar

Självklart kan du komma till oss med egna förslag på ritningar och planlösningar. Du kanske rent av har en idé på en helt egen husmodell? Inga problem! Hör av dig till oss så hjälper vi dig att förverkliga ditt drömhus. Vi på VästkustVillan jobbar för att du ska få det hus som du vill ha.