Fladen 186

Hustyp:
1,5-planshus
Antal rum:
5 rum och kök
Byggnadsarea:
121,5 m2
Boarea bottenvåning:
105,6 m2
Boarea övervåning:
77,5 m2
Lägg till i min lista
 

Fladen 186

Fladen 186 är ett av VästkustVillans mest lekfulla hus. Med gott om vinklar och burspråk får huset redan från start en personlig känsla. Entrén ligger i centrum av huset och är öppen hela vägen upp till andra våning. Med räcke längs den övre hallen och allrummet binds våningarna ihop och en spännande inre balkonglösning skapas. Takfönstren skänker extra ljus.

Bortom trappan fortsätter entrén in i vardagsrummet utan en avskiljande vägg. Synliga balkar och ljusa burspråk ger vardagsrummet karaktär.

 

Översikt

Fladen 186

Hustyp: 1,5-planshus
Antal rum: 5 rum och kök
Byggnadsarea: 121,5 m2
Boarea bottenvåning: 105,6 m2
Boarea övervåning: 77,5 m2
Golvarea övervåning: 80,3 m2
 

Flexibilitet

VästkustVillan tillhandahåller en rad olika villor och husmodeller. Med hjälp av dessa kan du tillåta dig att inspireras när du ska bygga hus.

Våra flexibla husmodeller är skapade för att du ska kunna vrida och vända på planlösningen, så att slutresultatet passar just dig och din familj. Känn dig fri att anpassa planlösningen utifrån dina behov. På så sätt kan du bygga ditt unika hus.

Så flexibelt som du önskar

Självklart kan du komma till oss med egna förslag på ritningar och planlösningar. Du kanske rent av har en idé på en helt egen husmodell? Inga problem! Hör av dig till oss så hjälper vi dig att förverkliga ditt drömhus. Vi på VästkustVillan jobbar för att du ska få det hus som du vill ha.