Fladen 183

Hustyp:
1,5-planshus
Antal rum:
8 rum och kök
Byggnadsarea:
123,1 m2
Boarea bottenvåning:
106,2 m2
Boarea övervåning:
70,6 m2
Lägg till i min lista
 

Fladen 183

Åtta rum och kök med spännande detaljer

Fladen 183 är ett stort hus med mycket fri yta och spännande detaljer. På bottenvåningen finns arbetsrum, wc, sovrum, klädvårdsrum samt en stor öppen yta för måltider och social samvaro. I köket har ni god uppsikt över resten av vardagsrummet som endast skiljs av med ett
barbord. En del av vardagsrummet är öppet upp till taket och på övervåningen skapas en härlig balkonglounge med utsikt ner i huset. Trappan ligger centralt placerad i huset och på övervåningen finns tre sovrum, ett arbetsrum och ett badrum.

 

Översikt

Fladen 183

Hustyp: 1,5-planshus
Antal rum: 8 rum och kök
Byggnadsarea: 123,1 m2
Boarea bottenvåning: 106,2 m2
Boarea övervåning: 70,6 m2
Golvarea övervåning: 78,7 m2
 

Flexibilitet

VästkustVillan tillhandahåller en rad olika villor och husmodeller. Med hjälp av dessa kan du tillåta dig att inspireras när du ska bygga hus.

Våra flexibla husmodeller är skapade för att du ska kunna vrida och vända på planlösningen, så att slutresultatet passar just dig och din familj. Känn dig fri att anpassa planlösningen utifrån dina behov. På så sätt kan du bygga ditt unika hus.

Så flexibelt som du önskar

Självklart kan du komma till oss med egna förslag på ritningar och planlösningar. Du kanske rent av har en idé på en helt egen husmodell? Inga problem! Hör av dig till oss så hjälper vi dig att förverkliga ditt drömhus. Vi på VästkustVillan jobbar för att du ska få det hus som du vill ha.