Fladen 178

Hustyp:
1,5-planshus
Antal rum:
6 rum och kök
Byggnadsarea:
115,3 m2
Boarea bottenvåning:
99,7 m2
Boarea övervåning:
73,4 m2
Lägg till i min lista
 

Fladen 178

Sex rum och kök med en välkomnande entré

Fladen 178 har en stor välkomnande entré som leder dig mot ljuset i vinkeln på andra sidan där väl tilltagna samvaroytor utgörs av kök och vardagsrum. Stor yta har också tillåtits för att göra en praktisk klädvård med separat utgång till trädgården. Wc vid entrén och ett extra sovrum är också bra att ha på bottenplan. Det första du möts av i allrummet på ovanvåningen är ljusinsläppet från det stora glaspartiet och rumsvolymen. Kontakten mellan allrummet uppe och vardagsrummet nere skapar en härlig atmosfär. Här finns även ett stort sovrum med två separata klädkammare på samma våning finner du även två mindre sovrum. I takkupan på entrésidan finns ett stort badrum som ger stora möjligheter till att göra något alldeles extra för den som vill.

 

Översikt

Fladen 178

Hustyp: 1,5-planshus
Antal rum: 6 rum och kök
Byggnadsarea: 115,3 m2
Boarea bottenvåning: 99,7 m2
Boarea övervåning: 73,4 m2
Golvarea övervåning: 78,7 m2
 

Flexibilitet

VästkustVillan tillhandahåller en rad olika villor och husmodeller. Med hjälp av dessa kan du tillåta dig att inspireras när du ska bygga hus.

Våra flexibla husmodeller är skapade för att du ska kunna vrida och vända på planlösningen, så att slutresultatet passar just dig och din familj. Känn dig fri att anpassa planlösningen utifrån dina behov. På så sätt kan du bygga ditt unika hus.

Så flexibelt som du önskar

Självklart kan du komma till oss med egna förslag på ritningar och planlösningar. Du kanske rent av har en idé på en helt egen husmodell? Inga problem! Hör av dig till oss så hjälper vi dig att förverkliga ditt drömhus. Vi på VästkustVillan jobbar för att du ska få det hus som du vill ha.