Fladen 170

Hustyp:
1,5-planshus
Antal rum:
7 rum och kök
Byggnadsarea:
114,5 m2
Boarea bottenvåning:
99,0 m2
Boarea övervåning:
63,9 m2
Lägg till i min lista
 

Fladen 170

Fladen 170 är ett stort och ljust hus som passar extra bra för er som har en smal tomt eller vill ha många rum utan att få korridorskänsla. Det finns fem möjliga sovrum, tre på övervåningen och två på första plan. Var föräldrarna sover kan anpassas i takt med att barnen blir större. Fladen 170 har gott om förvaringsutrymme och hela fem klädkammare.

På första våning är planlösningen öppen och längs trädgårdssidan av huset löper flera fönsterpartier. Perfekt för en lång veranda. Större delen av vardagsrummet är öppet ända upp till övervåningen vilket skapar bra kontakt med allrummet en trappa upp.

 

Översikt

Fladen 170

Hustyp: 1,5-planshus
Antal rum: 7 rum och kök
Byggnadsarea: 114,5 m2
Boarea bottenvåning: 99,0 m2
Boarea övervåning: 63,9 m2
Golvarea övervåning: 70,7 m2
 

Flexibilitet

VästkustVillan tillhandahåller en rad olika villor och husmodeller. Med hjälp av dessa kan du tillåta dig att inspireras när du ska bygga hus.

Våra flexibla husmodeller är skapade för att du ska kunna vrida och vända på planlösningen, så att slutresultatet passar just dig och din familj. Känn dig fri att anpassa planlösningen utifrån dina behov. På så sätt kan du bygga ditt unika hus.

Så flexibelt som du önskar

Självklart kan du komma till oss med egna förslag på ritningar och planlösningar. Du kanske rent av har en idé på en helt egen husmodell? Inga problem! Hör av dig till oss så hjälper vi dig att förverkliga ditt drömhus. Vi på VästkustVillan jobbar för att du ska få det hus som du vill ha.