Fladen 169

Hustyp:
1,5-planshus
Antal rum:
6 rum och kök
Byggnadsarea:
107,2 m2
Boarea bottenvåning:
93,2 m2
Boarea övervåning:
73,8 m2
Lägg till i min lista
 

Fladen 169

Fladen 169 är ett stort en & enhalvplanshus med öppen planlösning. Ett rymligt klädvårdsrum, WC och gästrum/arbetsrum finns i entrén som fortsätter i en bred och fullt möbleringsbar hall. Vardagsrummet har generösa ytor med många möbleringsmöjligheter och stora glaspartier som släpper in rikligt med ljus.

Köket ligger i en vinkel som skapar god kontakt med matplatsen men samtidigt är dold från resten av vardagsrummet. På övervåningen fortsätter de öppna ytorna med ett stort allrum med fransk balkong. Här finns också tre sovrum och ett stort badrum med möjlighet till bastu.

 

Översikt

Fladen 169

Hustyp: 1,5-planshus
Antal rum: 6 rum och kök
Byggnadsarea: 107,2 m2
Boarea bottenvåning: 93,2 m2
Boarea övervåning: 73,8 m2
Golvarea övervåning: 75,2 m2
 

Flexibilitet

VästkustVillan tillhandahåller en rad olika villor och husmodeller. Med hjälp av dessa kan du tillåta dig att inspireras när du ska bygga hus.

Våra flexibla husmodeller är skapade för att du ska kunna vrida och vända på planlösningen, så att slutresultatet passar just dig och din familj. Känn dig fri att anpassa planlösningen utifrån dina behov. På så sätt kan du bygga ditt unika hus.

Så flexibelt som du önskar

Självklart kan du komma till oss med egna förslag på ritningar och planlösningar. Du kanske rent av har en idé på en helt egen husmodell? Inga problem! Hör av dig till oss så hjälper vi dig att förverkliga ditt drömhus. Vi på VästkustVillan jobbar för att du ska få det hus som du vill ha.