Fladen 165

Hustyp:
1,5-planshus
Antal rum:
6 rum och kök
Byggnadsarea:
105,2 m2
Boarea bottenvåning:
90,7 m2
Boarea övervåning:
69,7 m2
Lägg till i min lista
 

Fladen 165

Sex rum och kök med stora samvaroytor

I kök och vardagsrum slås man av det generösa ljusinsläppet från skjutpartifönstren i gaveln. Barsittning i köket till frukost ger också en lyxig och modern känsla. Avskilt sovrum och klädvård med dörr ut till trädgården i andra änden skapar där en mer privat atmosfär. Wc med dusch ligger centralt placerad vid entrén. En trappa upp finns ett stort sovrum med två takfönster och egen klädkammare och två mindre sovrum. Ett gemensamt badrum med takfönster för familjen samt en extra klädkammare till förvaring av prylar är ett extra plus. Väl tilltaget allrum med stort fönster och fransk balkong ger härlig utsikt från entrésidan.

 

Översikt

Fladen 165

Hustyp: 1,5-planshus
Antal rum: 6 rum och kök
Byggnadsarea: 105,2 m2
Boarea bottenvåning: 90,7 m2
Boarea övervåning: 69,7 m2
Golvarea övervåning: 74,5 m2
 

Flexibilitet

VästkustVillan tillhandahåller en rad olika villor och husmodeller. Med hjälp av dessa kan du tillåta dig att inspireras när du ska bygga hus.

Våra flexibla husmodeller är skapade för att du ska kunna vrida och vända på planlösningen, så att slutresultatet passar just dig och din familj. Känn dig fri att anpassa planlösningen utifrån dina behov. På så sätt kan du bygga ditt unika hus.

Så flexibelt som du önskar

Självklart kan du komma till oss med egna förslag på ritningar och planlösningar. Du kanske rent av har en idé på en helt egen husmodell? Inga problem! Hör av dig till oss så hjälper vi dig att förverkliga ditt drömhus. Vi på VästkustVillan jobbar för att du ska få det hus som du vill ha.