Fladen 163

Hustyp:
1,5-planshus
Antal rum:
6 rum och kök
Byggnadsarea:
112,8 m2
Boarea bottenvåning:
97,4 m2
Boarea övervåning:
61,7 m2
Lägg till i min lista Bygg online
 

Fladen 163

Sex rum och kök med överraskande interiör

Fladen 163 har en klassisk exteriör men gömmer spännande överraskningar på insidan. I anslutning till entrén finns en extra hall med förvaringsutrymme och anslutning till wc, klädvårdsrum och groventré samt förvaringsutrymme under trappan. Vardagsrum, matplats och kök har en gemensam, öppen yta och en stor del av rummet är öppet upp till andra våningens tak. Höjden markeras lite extra av ett stort runt fönster och våningarna avskiljs endast av ett räcke. Köket har en praktisk u-form och är delvis avskilt från resten av vardagsrummet. På andra våning finns tre sovrum, allrum samt badrum och på första våning finns också ett gästrum/arbetsrum.

 

Översikt

Fladen 163

Hustyp: 1,5-planshus
Antal rum: 6 rum och kök
Byggnadsarea: 112,8 m2
Boarea bottenvåning: 97,4 m2
Boarea övervåning: 61,7 m2
Golvarea övervåning: 67,5 m2
 

Flexibilitet

VästkustVillan tillhandahåller en rad olika villor och husmodeller. Med hjälp av dessa kan du tillåta dig att inspireras när du ska bygga hus.

Våra flexibla husmodeller är skapade för att du ska kunna vrida och vända på planlösningen, så att slutresultatet passar just dig och din familj. Känn dig fri att anpassa planlösningen utifrån dina behov. På så sätt kan du bygga ditt unika hus.

Så flexibelt som du önskar

Självklart kan du komma till oss med egna förslag på ritningar och planlösningar. Du kanske rent av har en idé på en helt egen husmodell? Inga problem! Hör av dig till oss så hjälper vi dig att förverkliga ditt drömhus. Vi på VästkustVillan jobbar för att du ska få det hus som du vill ha.

Forma ditt drömhus här

Bygg online