Fladen 162

Hustyp:
1,5-planshus
Antal rum:
6 rum och kök
Byggnadsarea:
103,8 m2
Boarea bottenvåning:
84,2 m2
Boarea övervåning:
79,7 m2
Lägg till i min lista
 

Fladen 162

Sex rum och kök med tidlös arkitektur

Fladen 162 har fått en tidlös arkitektur med ett klassiskt mansardtak. Från entrén ser ni direkt in i vardagsrummet och ut på baksidan av huset. Köket har fått ett eget rum med matplats och förutom vardagsrum finns också sovrum, wc och rum för klädvård på bottenvåningen. På våningen ovanför finns tre stora sovrum varav det största har två egna klädkammare och en fransk balkong. Ett allrum som leder ut till balkongen och ett rymligt badrum gör huset komplett.

 

Översikt

Fladen 162

Hustyp: 1,5-planshus
Antal rum: 6 rum och kök
Byggnadsarea: 103,8 m2 (Varav öppenarea 5,9 m2)
Boarea bottenvåning: 84,2 m2
Boarea övervåning: 79,7 m2
Golvarea övervåning: 76,1 m2
 

Flexibilitet

VästkustVillan tillhandahåller en rad olika villor och husmodeller. Med hjälp av dessa kan du tillåta dig att inspireras när du ska bygga hus.

Våra flexibla husmodeller är skapade för att du ska kunna vrida och vända på planlösningen, så att slutresultatet passar just dig och din familj. Känn dig fri att anpassa planlösningen utifrån dina behov. På så sätt kan du bygga ditt unika hus.

Så flexibelt som du önskar

Självklart kan du komma till oss med egna förslag på ritningar och planlösningar. Du kanske rent av har en idé på en helt egen husmodell? Inga problem! Hör av dig till oss så hjälper vi dig att förverkliga ditt drömhus. Vi på VästkustVillan jobbar för att du ska få det hus som du vill ha.