Fladen 161

Hustyp:
1,5-planshus
Antal rum:
6 rum och kök
Byggnadsarea:
104,8 m2
Boarea bottenvåning:
90,0 m2
Boarea övervåning:
66,3 m2
Lägg till i min lista Bygg online
 

Fladen 161

Sex rum och kök med stor balkong

Fladen 161 är ett hus med stor, ljus entré och en öppen planlösning på bottenvåningen. Gästrum, wc och trappa ligger i anslutning till entrén medan vardagsrum och kök ligger mot trädgårdssidan. I vardagsrummet finns ett stort sexkantigt burspråk med fönsterpartier som går ända ner till golvet. Från köket är både uteplats och klädvårdsrum lätt tillgängliga och här finns också en lämplig yta för ett barbord. En trappa upp finns en stor balkong, allrum, badrum och tre sovrum, varav det största är utrustat med två lyxiga klädkammare och en fransk balkong.

 

Översikt

Fladen 161

Hustyp: 1,5-planshus
Antal rum: 6 rum och kök
Byggnadsarea: 104,8 m2
Boarea bottenvåning: 90,0 m2
Boarea övervåning: 66,3 m2
Golvarea övervåning: 70,1 m2
 

Flexibilitet

VästkustVillan tillhandahåller en rad olika villor och husmodeller. Med hjälp av dessa kan du tillåta dig att inspireras när du ska bygga hus.

Våra flexibla husmodeller är skapade för att du ska kunna vrida och vända på planlösningen, så att slutresultatet passar just dig och din familj. Känn dig fri att anpassa planlösningen utifrån dina behov. På så sätt kan du bygga ditt unika hus.

Så flexibelt som du önskar

Självklart kan du komma till oss med egna förslag på ritningar och planlösningar. Du kanske rent av har en idé på en helt egen husmodell? Inga problem! Hör av dig till oss så hjälper vi dig att förverkliga ditt drömhus. Vi på VästkustVillan jobbar för att du ska få det hus som du vill ha.

Forma ditt drömhus här

Bygg online