Fladen 160

Hustyp:
1,5-planshus
Antal rum:
6 rum och kök
Byggnadsarea:
120,3 m2
Boarea bottenvåning:
88,0 m2
Boarea övervåning:
66,0 m2
Lägg till i min lista
 

Fladen 160

Sex rum och kök med dubbla balkonger

Fladen 160 har två tydligt avskilda våningar. På undervåningen finns stora ytor för umgänge med familj, släkt och vänner medan övervåningen istället är en plats reserverad enbart för familjen. Köket har fått ett eget rum med plats för matgäster och ligger i anslutning till vardagsrum, entré och trappa. I vardagsrummet finns stora glaspartier och en utgång till trädgården. I andra delen av huset finns wc, klädvårdsrum och gästrum med ytterligare en utgång. På andra våning finns tre sovrum, varav två med klädkammare, samt allrum och badrum. Utöver detta har huset också två balkonger i olika väderstreck.

 

Översikt

Fladen 160

Hustyp: 1,5-planshus
Antal rum: 6 rum och kök
Byggnadsarea: 120,3 m2 (Varav öppenarea 17,2 m2)
Boarea bottenvåning: 88,0 m2
Boarea övervåning: 66,0 m2
Golvarea övervåning: 71,6 m2
 

Flexibilitet

VästkustVillan tillhandahåller en rad olika villor och husmodeller. Med hjälp av dessa kan du tillåta dig att inspireras när du ska bygga hus.

Våra flexibla husmodeller är skapade för att du ska kunna vrida och vända på planlösningen, så att slutresultatet passar just dig och din familj. Känn dig fri att anpassa planlösningen utifrån dina behov. På så sätt kan du bygga ditt unika hus.

Så flexibelt som du önskar

Självklart kan du komma till oss med egna förslag på ritningar och planlösningar. Du kanske rent av har en idé på en helt egen husmodell? Inga problem! Hör av dig till oss så hjälper vi dig att förverkliga ditt drömhus. Vi på VästkustVillan jobbar för att du ska få det hus som du vill ha.