Fladen 153

Hustyp:
1,5-planshus
Antal rum:
6 rum och kök
Byggnadsarea:
97,4 m2
Boarea bottenvåning:
83,7 m2
Boarea övervåning:
66,6 m2
Lägg till i min lista
 

Fladen 153

Fladen 153 är ytterligare ett klassiskt en & enhalvplanshus med spännande form och funktion. På bottenplan ligger WC, klädvårdsrum och gästrum närmast entrén och därefter blir planlösningen öppnare mellan kök och vardagsrum. Köket är stort och har ett burspråk som ökar lekfullheten i rummet.

Vardagsrummet ligger åt trädgårdssidan medan köket gränsar mot gatan. En trappa upp finns tre sovrum, ett rymligt badrum, klädkammare samt ett allrum med burspråk och extra takhöjd. Ett rum för hela familjen att umgås i.

 

Översikt

Fladen 153

Hustyp: 1,5-planshus
Antal rum: 6 rum och kök
Byggnadsarea: 97,4 m2
Boarea bottenvåning: 83,7 m2
Boarea övervåning: 66,6 m2
Golvarea övervåning: 71,0 m2
 

Flexibilitet

VästkustVillan tillhandahåller en rad olika villor och husmodeller. Med hjälp av dessa kan du tillåta dig att inspireras när du ska bygga hus.

Våra flexibla husmodeller är skapade för att du ska kunna vrida och vända på planlösningen, så att slutresultatet passar just dig och din familj. Känn dig fri att anpassa planlösningen utifrån dina behov. På så sätt kan du bygga ditt unika hus.

Så flexibelt som du önskar

Självklart kan du komma till oss med egna förslag på ritningar och planlösningar. Du kanske rent av har en idé på en helt egen husmodell? Inga problem! Hör av dig till oss så hjälper vi dig att förverkliga ditt drömhus. Vi på VästkustVillan jobbar för att du ska få det hus som du vill ha.