Fladen 148

Hustyp:
1,5-planshus
Antal rum:
6 rum och kök
Byggnadsarea:
98,1 m2
Boarea bottenvåning:
84,2 m2
Boarea övervåning:
61,6 m2
Lägg till i min lista Bygg online
 

Fladen 148

Sex rum och kök med fem takfönster

Fladen 148 utmärker sig av de stora öppna samvaroytorna. Entré/hall, kök och vardagsrum samsas på gemensam yta. Här kommer det in ljus från tre väderstreck vilket ger en skön känsla. Avskilt sovrum, välplanerat wc med dusch samt klädvård med separat utgång kompletterar bottenvåningen. Den förstorade bjälklagsöppningen lyses upp av två takfönster och ger utöver plats för trappan en härlig kontakt mellan uppe och nere. Övervåningen tillåter familjens medlemmar ett privatliv utan insyn. Där finner du stort bad med takfönster och tre från allrummet separerade sovrum. Notera att allrummet också har två takfönster.

 

Översikt

Fladen 148

Hustyp: 1,5-planshus
Antal rum: 6 rum och kök
Byggnadsarea: 98,1 m2
Boarea bottenvåning: 84,2 m2
Boarea övervåning: 61,6 m2
Golvarea övervåning: 74,5 m2
 

Flexibilitet

VästkustVillan tillhandahåller en rad olika villor och husmodeller. Med hjälp av dessa kan du tillåta dig att inspireras när du ska bygga hus.

Våra flexibla husmodeller är skapade för att du ska kunna vrida och vända på planlösningen, så att slutresultatet passar just dig och din familj. Känn dig fri att anpassa planlösningen utifrån dina behov. På så sätt kan du bygga ditt unika hus.

Så flexibelt som du önskar

Självklart kan du komma till oss med egna förslag på ritningar och planlösningar. Du kanske rent av har en idé på en helt egen husmodell? Inga problem! Hör av dig till oss så hjälper vi dig att förverkliga ditt drömhus. Vi på VästkustVillan jobbar för att du ska få det hus som du vill ha.

Forma ditt drömhus här

Bygg online