Fladen 145

Hustyp:
1,5-planshus
Antal rum:
5 rum och kök
Byggnadsarea:
120,7 m2
Boarea bottenvåning:
95,8 m2
Boarea övervåning:
46,2 m2
Lägg till i min lista
 

Fladen 145

Fladen 145 är en spännande nyfunkisvilla uppdelad på en och en halv våning. Entrén finns på kortsidan och i anslutning ligger klädvårdsrum och en raklång trappa upp till andra våning. Vardagsrum och kök har en gemensam öppen yta och ett högt snedtak brer ut sig över vardagsrum och matplats. Från vardagsrummet tar ni er enkelt ut till trädgård och uteplats.

I en avskild del av undervåningen finns två sovrum, klädkammare och badrum. En trappa upp finns en härlig stor lounge, WC med dusch samt ett sovrum med både en stor skjutgarderob och en klädkammare. Från loungen finns utgång till husets balkong.

 

Översikt

Fladen 145

Hustyp: 1,5-planshus
Antal rum: 5 rum och kök
Byggnadsarea: 120,7 m2 (Varav öppenarea 9,7 m2)
Boarea bottenvåning: 95,8 m2
Boarea övervåning: 46,2 m2
Golvarea övervåning: 48,5 m2
 

Flexibilitet

VästkustVillan tillhandahåller en rad olika villor och husmodeller. Med hjälp av dessa kan du tillåta dig att inspireras när du ska bygga hus.

Våra flexibla husmodeller är skapade för att du ska kunna vrida och vända på planlösningen, så att slutresultatet passar just dig och din familj. Känn dig fri att anpassa planlösningen utifrån dina behov. På så sätt kan du bygga ditt unika hus.

Så flexibelt som du önskar

Självklart kan du komma till oss med egna förslag på ritningar och planlösningar. Du kanske rent av har en idé på en helt egen husmodell? Inga problem! Hör av dig till oss så hjälper vi dig att förverkliga ditt drömhus. Vi på VästkustVillan jobbar för att du ska få det hus som du vill ha.