Fladen 144

Hustyp:
1,5-planshus
Antal rum:
6 rum och kök
Byggnadsarea:
97,5 m2
Boarea bottenvåning:
77,8 m2
Boarea övervåning:
63,9 m2
Lägg till i min lista
 

Fladen 144

Sex rymliga rum och kök

Fladen 144 är ett medelstort och välplanerat hus uppdelat på en och en halv våning. Vardagsrummet och matplatsen har en öppen planlösning medan köket ligger för sig självt. Skönt för dig som vill fixa i fred i köket eller kunna lämna det därhän efter middagen. På bottenvåningen finns också klädvårdsrum, ett stort sovrum och wc med dusch. En trappa upp ligger de tre sovrummen samlade tillsammans med allrum samt ett badrum med plats för badkar. I allrummet finns en takkupa som leder ut till en balkong.

 

Översikt

Fladen 144

Hustyp: 1,5-planshus
Antal rum: 6 rum och kök
Byggnadsarea: 97,5 m2 (Varav öppenarea 6,5 m2)
Boarea bottenvåning: 77,8 m2
Boarea övervåning: 63,9 m2
Golvarea övervåning: 65,8 m2
 

Flexibilitet

VästkustVillan tillhandahåller en rad olika villor och husmodeller. Med hjälp av dessa kan du tillåta dig att inspireras när du ska bygga hus.

Våra flexibla husmodeller är skapade för att du ska kunna vrida och vända på planlösningen, så att slutresultatet passar just dig och din familj. Känn dig fri att anpassa planlösningen utifrån dina behov. På så sätt kan du bygga ditt unika hus.

Så flexibelt som du önskar

Självklart kan du komma till oss med egna förslag på ritningar och planlösningar. Du kanske rent av har en idé på en helt egen husmodell? Inga problem! Hör av dig till oss så hjälper vi dig att förverkliga ditt drömhus. Vi på VästkustVillan jobbar för att du ska få det hus som du vill ha.