Fladen 143

Hustyp:
1,5-planshus
Antal rum:
7 rum och kök
Byggnadsarea:
113,9 m2
Boarea bottenvåning:
98,3 m2
Boarea övervåning:
40,2 m2
Lägg till i min lista
 

Fladen 143

Sju rum och kök med vuxenvåning

Fladen 143 är ritat för att ge plats åt det moderna familjelivet på bottenvåningen finns rum för umgänge med familj och vänner. Vardagsrum, matplats och kök har en gemensam yta på 39 m² och i vardagsrummet finns hellånga glaspartier och utgång till trädgården. På bottenplan finns också två sovrum, klädvårdsrum, wc med dusch och ett allrum. På andra våning kan ni som är föräldrar dra er tillbaka i lugn och ro. Här finns ett stort sovrum med dubbla klädkammare, ett badrum, kontor och ert alldeles egna allrum.

 

Översikt

Fladen 143

Hustyp: 1,5-planshus
Antal rum: 7 rum och kök
Byggnadsarea: 113,9 m2
Boarea bottenvåning: 98,3 m2
Boarea övervåning: 40,2 m2
Golvarea övervåning: 44,8 m2
 

Flexibilitet

VästkustVillan tillhandahåller en rad olika villor och husmodeller. Med hjälp av dessa kan du tillåta dig att inspireras när du ska bygga hus.

Våra flexibla husmodeller är skapade för att du ska kunna vrida och vända på planlösningen, så att slutresultatet passar just dig och din familj. Känn dig fri att anpassa planlösningen utifrån dina behov. På så sätt kan du bygga ditt unika hus.

Så flexibelt som du önskar

Självklart kan du komma till oss med egna förslag på ritningar och planlösningar. Du kanske rent av har en idé på en helt egen husmodell? Inga problem! Hör av dig till oss så hjälper vi dig att förverkliga ditt drömhus. Vi på VästkustVillan jobbar för att du ska få det hus som du vill ha.