Fladen 142

Hustyp:
1,5-planshus
Antal rum:
6 rum och kök
Byggnadsarea:
90,8 m2
Boarea bottenvåning:
77,8 m2
Boarea övervåning:
61,7 m2
Lägg till i min lista
 

Fladen 142

Fladen 142 är ett klassiskt en & enhalvplanshus med ett aktivt entréplan och plats för vila och rekreation en trappa upp. Från entrén öppnar vardagsrummet upp sig och genom terrassdörren ser ni rakt ut i trädgården eller till uteplatsen. En balk i taket ger huset en gedigen, mysig och avskärmande känsla.

I anslutning till köket ligger rum för klädvård, groventré och badrum med plats för badkar. Smidigt för den som gillar att ha många järn i elden. På övervåningen ligger två medelstora och ett lite större sovrum med klädkammare samt ett allrum och badrum.

 

Översikt

Fladen 142

Hustyp: 1,5-planshus
Antal rum: 6 rum och kök
Byggnadsarea: 90,8 m2
Boarea bottenvåning: 77,8 m2
Boarea övervåning: 61,7 m2
Golvarea övervåning: 64,1 m2
 

Flexibilitet

VästkustVillan tillhandahåller en rad olika villor och husmodeller. Med hjälp av dessa kan du tillåta dig att inspireras när du ska bygga hus.

Våra flexibla husmodeller är skapade för att du ska kunna vrida och vända på planlösningen, så att slutresultatet passar just dig och din familj. Känn dig fri att anpassa planlösningen utifrån dina behov. På så sätt kan du bygga ditt unika hus.

Så flexibelt som du önskar

Självklart kan du komma till oss med egna förslag på ritningar och planlösningar. Du kanske rent av har en idé på en helt egen husmodell? Inga problem! Hör av dig till oss så hjälper vi dig att förverkliga ditt drömhus. Vi på VästkustVillan jobbar för att du ska få det hus som du vill ha.