Fladen 128

Hustyp:
1,5-planshus
Antal rum:
6 rum och kök
Byggnadsarea:
82,4 m2
Boarea bottenvåning:
70,2 m2
Boarea övervåning:
45,2 m2
Lägg till i min lista
 

Fladen 128

Väldisponerat hus på sex rum och kök

Fladen 128 är ett litet hus med smarta lösningar och hela fyra sovrum. På nedervåningen finns det större sovrummet, wc med dusch samt rum för klädvård och groventré. Här finns också vardagsrum och kök i ett gemensamt rum. Terrassdörrens närhet till köket gör det smidigt att ta med sig middagen ut i det fria och i vardagsrummet finns ett långt horisontellt fönster som underlättar möbleringen betydligt. Övervåningen rymmer tre sovrum, badrum och ett gemensamt allrum med två takfönster.

 

Översikt

Fladen 128

Hustyp: 1,5-planshus
Antal rum: 6 rum och kök
Byggnadsarea: 82,4 m2
Boarea bottenvåning: 70,2 m2
Boarea övervåning: 45,2 m2
Golvarea övervåning: 51,4 m2
 

Flexibilitet

VästkustVillan tillhandahåller en rad olika villor och husmodeller. Med hjälp av dessa kan du tillåta dig att inspireras när du ska bygga hus.

Våra flexibla husmodeller är skapade för att du ska kunna vrida och vända på planlösningen, så att slutresultatet passar just dig och din familj. Känn dig fri att anpassa planlösningen utifrån dina behov. På så sätt kan du bygga ditt unika hus.

Så flexibelt som du önskar

Självklart kan du komma till oss med egna förslag på ritningar och planlösningar. Du kanske rent av har en idé på en helt egen husmodell? Inga problem! Hör av dig till oss så hjälper vi dig att förverkliga ditt drömhus. Vi på VästkustVillan jobbar för att du ska få det hus som du vill ha.