Fladen 120

Hustyp:
1,5-planshus
Antal rum:
5 rum och kök
Byggnadsarea:
86,8 m2
Boarea bottenvåning:
74,2 m2
Boarea övervåning:
33,4 m2
Lägg till i min lista
 

Fladen 120

Fem rum och kök med modern känsla

Fladen 120 är ett litet en & en halvplanshus med mysig känsla. I anslutning till entrén ligger wc med dusch, rum för klädvård och en bit längre in i huset ett stort sovrum på 15 m² med utgång direkt ut i trädgården. Kök och vardagsrum utgör största delen av undervåningen och större delen av vardagsrummet är öppet upp till taknock. På andra våning finns två mindre sovrum, klädkammare och wc med dusch. Här finns också ett mysigt allrum att blicka ner till vardagsrummet från.

 

Översikt

Fladen 120

Hustyp: 1,5-planshus
Antal rum: 5 rum och kök
Byggnadsarea: 86,8 m2
Boarea bottenvåning: 74,2 m2
Boarea övervåning: 33,4 m2
Golvarea övervåning: 47,9 m2
 

Flexibilitet

VästkustVillan tillhandahåller en rad olika villor och husmodeller. Med hjälp av dessa kan du tillåta dig att inspireras när du ska bygga hus.

Våra flexibla husmodeller är skapade för att du ska kunna vrida och vända på planlösningen, så att slutresultatet passar just dig och din familj. Känn dig fri att anpassa planlösningen utifrån dina behov. På så sätt kan du bygga ditt unika hus.

Så flexibelt som du önskar

Självklart kan du komma till oss med egna förslag på ritningar och planlösningar. Du kanske rent av har en idé på en helt egen husmodell? Inga problem! Hör av dig till oss så hjälper vi dig att förverkliga ditt drömhus. Vi på VästkustVillan jobbar för att du ska få det hus som du vill ha.