Båstad Typ D

Hustyp:
2-planshus
Antal rum:
2 rum och kök
Byggnadsarea:
130,7 m2
Boarea bottenvåning:
94,8 m2
Boarea övervåning:
52,2 m2
Lägg till i min lista
 

Båstad Typ D

”Roomservice-huset”

Inredare Mija Kinnings pärla

Villa Båstad Typ D, eller ”Roomservice-huset” som vi kallar det, har det skrivits spaltmeter om i olika tidskrifter. Vill du veta mer om huset så rekommenderar vi att du ser Tv-programmen som visades på kanal 5. Se www.dplay.se. I Tv-programmen berättar Mija ingående hur hon tillsammans med vår arkitekt planerar huset in i minsta detalj.

– Vi började verkligen med ett helt tomt blad och kunde göra nästan vad vi ville. Jag har utgått mycket från mig själv och ritat ett hus som jag själv skulle vilja bo i. Det blev ett modernt hus i funkisstuk, säger Mija.

Hur tänkte du när du planerade planlösningen?

– Jag har utgått mycket från mig själv och vad jag har för behov. Tanken är att det ska varaett sommarhus med plats för två vuxna och två äldre barn. Det var viktigt för mig att ha stora umgängesytor, ett stort och praktiskt kök och mycket dold förvaring.

– Nedervåningens ytor är sociala, öppna och man kan nästan se genom hela huset. Insidan har även mycket kontakt med husets utsida. Övervåningen är tänkt att vara en helt privat sfär för de vuxna. Men vill familjen som köper huset göra ett extra sovrum på övervåningen så finns det möjlighet att dela upp rummet där, säger Mija.

Båstadmodellerna utgör ett undantag från våra övriga husmodeller där vår flexibilitet är maximal. Vi bygger gärna Båstadmodeller men i områden med max snözon 1,5. Möjligheten till förändringar i dessa planlösningar är begränsade.

 

Översikt

Båstad Typ D

Hustyp: 2-planshus
Antal rum: 2 rum och kök
Byggnadsarea: 130,7 m2 (Varav öppenarea 17,8 m2)
Boarea bottenvåning: 94,8 m2
Boarea övervåning: 52,2 m2
Biarea: 3,2 m2
 

Flexibilitet

VästkustVillan tillhandahåller en rad olika villor och husmodeller. Med hjälp av dessa kan du tillåta dig att inspireras när du ska bygga hus.

Våra flexibla husmodeller är skapade för att du ska kunna vrida och vända på planlösningen, så att slutresultatet passar just dig och din familj. Känn dig fri att anpassa planlösningen utifrån dina behov. På så sätt kan du bygga ditt unika hus.

Så flexibelt som du önskar

Självklart kan du komma till oss med egna förslag på ritningar och planlösningar. Du kanske rent av har en idé på en helt egen husmodell? Inga problem! Hör av dig till oss så hjälper vi dig att förverkliga ditt drömhus. Vi på VästkustVillan jobbar för att du ska få det hus som du vill ha.