Båstad Typ C

Hustyp:
2-planshus
Antal rum:
4 rum och kök
Byggnadsarea:
85,0 m2
Boarea bottenvåning:
72,6 m2
Boarea övervåning:
72,6 m2
Lägg till i min lista
 

Båstad Typ C

”En känsla av Provence”

Båstad typ C är en modell med många möjligheter. Ett välplanerat hus med många smarta lösningar. Utgångsläget är ett villa med stora samvaroytor men med ett par extra mellanväggar få du ett eller två sovrum ytterligare om du så önskar.

Placera huset så du får den väl tilltagna balkongen i västerläge och du kan se fram emot många härliga utetimmar där.

På sommaren skall du givetvis passa på att avnjuta frukosten på uteplatsen som ligger i anslutning till köket. Varför inte bulla upp med färska croissants och nypressad apelsinjuice så som fransmännen gör i Aix-en-Provence.

Båstadmodellerna utgör ett undantag från våra övriga husmodeller där vår flexibilitet är maximal. Vi bygger gärna Båstadmodeller men i områden med max snözon 1,5. Möjligheten till förändringar i dessa planlösningar är begränsade.

 

Översikt

Båstad Typ C

Hustyp: 2-planshus
Antal rum: 4 rum och kök
Byggnadsarea: 85,0 m2
Boarea bottenvåning: 72,6 m2
Boarea övervåning: 72,6 m2
 

Flexibilitet

VästkustVillan tillhandahåller en rad olika villor och husmodeller. Med hjälp av dessa kan du tillåta dig att inspireras när du ska bygga hus.

Våra flexibla husmodeller är skapade för att du ska kunna vrida och vända på planlösningen, så att slutresultatet passar just dig och din familj. Känn dig fri att anpassa planlösningen utifrån dina behov. På så sätt kan du bygga ditt unika hus.

Så flexibelt som du önskar

Självklart kan du komma till oss med egna förslag på ritningar och planlösningar. Du kanske rent av har en idé på en helt egen husmodell? Inga problem! Hör av dig till oss så hjälper vi dig att förverkliga ditt drömhus. Vi på VästkustVillan jobbar för att du ska få det hus som du vill ha.