Båstad Typ B

Hustyp:
2-planshus
Antal rum:
4 rum och kök
Byggnadsarea:
119,9 m2
Boarea bottenvåning:
102,7 m2
Boarea övervåning:
32,4 m2
Lägg till i min lista
 

Båstad Typ B

”Mitt hem är min borg”

Villa Båstad Typ B har en härlig matplats med stort ljusinsläpp hela vägen ner till golvet. Rum med utsikt präglar detta speciella hus. I vardagsrummet upplever du en inne-utekänsla och i master bedroom vaknar du upp med utsikt över omgivningarna. Här har du också tillgång till eget badrum. Två avskilda sovrum, wc och teknikrum kompletterar den välplanerade villan.

Kronan på verket är den stora balkongen där du kommer att uppleva många kvalitetstimmar både med vänner och på egen hand.

Båstadmodellerna utgör ett undantag från våra övriga husmodeller där vår flexibilitet är maximal. Vi bygger gärna Båstadmodeller men i områden med max snözon 1,5. Möjligheten till förändringar i dessa planlösningar är begränsade.

 

Översikt

Båstad Typ B

Hustyp: 2-planshus
Antal rum: 4 rum och kök
Byggnadsarea: 119,9 m2
Boarea bottenvåning: 102,7 m2
Boarea övervåning: 32,4 m2
 

Flexibilitet

VästkustVillan tillhandahåller en rad olika villor och husmodeller. Med hjälp av dessa kan du tillåta dig att inspireras när du ska bygga hus.

Våra flexibla husmodeller är skapade för att du ska kunna vrida och vända på planlösningen, så att slutresultatet passar just dig och din familj. Känn dig fri att anpassa planlösningen utifrån dina behov. På så sätt kan du bygga ditt unika hus.

Så flexibelt som du önskar

Självklart kan du komma till oss med egna förslag på ritningar och planlösningar. Du kanske rent av har en idé på en helt egen husmodell? Inga problem! Hör av dig till oss så hjälper vi dig att förverkliga ditt drömhus. Vi på VästkustVillan jobbar för att du ska få det hus som du vill ha.