Båstad Typ A

Hustyp:
1-planshus
Antal rum:
5 rum och kök
Byggnadsarea:
213,8 m2
Boarea bottenvåning:
164,7 m2
Lägg till i min lista
 

Båstad Typ A

”Som en lyxig salt karamell”

Villa Båstad Typ A har en öppen planlösning och med många stilrena detaljer. Kök och vardagsrum i gemensam yta. Två mindre sovrum, badrum med badkar och ett master bedroom. Wc med möjlighet till inredd bastu och en väl tilltagen klädvård är också standard. Sidobyggnaden inrymmer en carport, förråd och en härlig gästbostad med sovrum och badrum. Den utvändiga trappan leder upp till takterrassen med ett stort soldäck där möjlighet till utekök och inte minst en fantastisk utsikt över omkringliggande landskap erbjuds.

Villa Båstad Typ A har fem stilrena rum och kök ink. gästbostaden. BOA 164,7 m2 (139,4 huvudbyggnad, 25,3 sommarbostad, 3 m2 förråd).

Båstadmodellerna utgör ett undantag från våra övriga husmodeller där vår flexibilitet är maximal. Vi bygger gärna Båstadmodeller men i områden med max snözon 1,5. Möjligheten till förändringar i dessa planlösningar är begränsade.

 

Översikt

Båstad Typ A

Hustyp: 1-planshus
Antal rum: 5 rum och kök
Byggnadsarea: 213,8 m2
Boarea bottenvåning: 164,7 m2
 

Flexibilitet

VästkustVillan tillhandahåller en rad olika villor och husmodeller. Med hjälp av dessa kan du tillåta dig att inspireras när du ska bygga hus.

Våra flexibla husmodeller är skapade för att du ska kunna vrida och vända på planlösningen, så att slutresultatet passar just dig och din familj. Känn dig fri att anpassa planlösningen utifrån dina behov. På så sätt kan du bygga ditt unika hus.

Så flexibelt som du önskar

Självklart kan du komma till oss med egna förslag på ritningar och planlösningar. Du kanske rent av har en idé på en helt egen husmodell? Inga problem! Hör av dig till oss så hjälper vi dig att förverkliga ditt drömhus. Vi på VästkustVillan jobbar för att du ska få det hus som du vill ha.