Strand 119

Hustyp:
1-planshus
Antal rum:
4 rum och kök
Byggnadsarea:
119,5 m2
Boarea bottenvåning:
105,5 m2
Lägg till i min lista
 

Strand 119

Strand 119 är ett hemtrevligt vinkelhus på fyra rum och kök.

I detta vinkelhus utgör de öppna ytorna i kök och vardagsrum själva hjärtat av huset. Ett mysigt ryggåstak öppnar upp i vardagsrummet och i gaveln faller ljuset in från de stora glasytorna. Vid det rymliga köket finns också två sovrum praktisk placerade i dess anslutning. I vinkeln ligger det stora sovrummet lite separerat från övriga huset, här i vinkeln finner du också en separat klädvård och wc med dusch samt möjligheter till att inreda egen bastu.

För den tomt där det passar bättre med entré från andra sidan av vinkeln så har vi redan gjort en färdig lösning, detta och eventuella andra anpassningar av huset till din tomt löser vi givetvis. Tala med vår säljare så får du veta mera.

 

Översikt

Strand 119

Hustyp: 1-planshus
Antal rum: 4 rum och kök
Byggnadsarea: 119,5 m2
Boarea bottenvåning: 105,5 m2
 
Strand 119 fasad 1 Strand 119 fasad 2 Strand 119 fasad 3 Strand 119 fasad 3

Flexibilitet

VästkustVillan tillhandahåller en rad olika villor och husmodeller. Med hjälp av dessa kan du tillåta dig att inspireras när du ska bygga hus.

Våra flexibla husmodeller är skapade för att du ska kunna vrida och vända på planlösningen, så att slutresultatet passar just dig och din familj. Känn dig fri att anpassa planlösningen utifrån dina behov. På så sätt kan du bygga ditt unika hus.

Så flexibelt som du önskar

Självklart kan du komma till oss med egna förslag på ritningar och planlösningar. Du kanske rent av har en idé på en helt egen husmodell? Inga problem! Hör av dig till oss så hjälper vi dig att förverkliga ditt drömhus. Vi på VästkustVillan jobbar för att du ska få det hus som du vill ha.

Aktuella visningar

Strand 119 med vit fasad
 

Fritidshus Strand 119 / Villa Trubaduren 107

Husmodell: Strand 119 (Anpassad)
Ort: Tyresö
Område: Raksta
Återförsäljare: Stockholm Syd

Läs mer