Roomservice säsong 19 med VästkustVillan

ROOMSERVICE – AVSNITT 1

Ett helt nytt hus

Den här gången ska Johnnie, Mattias och Mija förverkliga många människors stora dröm. De ska rita, bygga och inreda ett helt nytt hus på en naturskön tomt vid havet.

Roomservice är tillbaka med sin nittonde säsong och i höstens omgång får vi följa radarparet Johnnie och Mattias samt inredare Mija Kinnning då de i ett saltstänkt sommarsverige påbörjar ett nytt projekt. De ska då ta sig an det totala helhetsgreppet genom att designa, bygga och inreda ett helt nytt och tekniksmart hus på en naturskön plats vid havet utanför Båstad. Vi är med från start när Mija sätter sig vid skissbordet för att planera och rita en villa som ska fungera för såväl den moderna familjen som det traditionella paret.

I programmet följer vi hela processen då huset byggs upp, trädgården planeras och uteplatser arrangeras. Givetvis får vi även, i varje program, se hur husets alla rum och boendeytor planeras och inreds. Huset kommer efter uppförande att säljas och eventuellt överskott kommer att skänkas till Barncancerfonden.

Se avsnitt 1.

VastkustVillan_Roomservice_Avsnitt_1roomservice

ROOMSERVICE – AVSNITT 2

Sovrummet ska inredas

I veckans avsnitt av Roomservice inreder Johnnie, Mattias och Mija husets sovrum som ligger på övervåningen där man kan njuta av en fantastisk utsikt över havet. Johnnie marmorerar sovrummets väggar, Mattias bygger en ljugarbänk och Mija tillverkar en egen unik gardinupphängning. Dessutom tar de sig an en anslutande takterrass som får en mysig soffgrupp och härliga växter.

Se avsnitt 2.

VastkustVillan_Roomservice_Avsnitt_2 roomservice

ROOMSERVICE – AVSNITT 3

Dags för husets ”hjärta”

Johnnie, Mattias och Mija tar sig an husets ”hjärta” när man skapar ett vardagsrum och matrum. Trion bygger en stor matplats med platsbyggd soffa, Mija bygger med hjälp av killarna ett matbord och Mattias bygger en vägghylla av 16 kuber. Dessutom åker Johnnie till en billackerings firma och så skapar Mija en unik spaljé.

Se avsnitt 3.

VastkustVillan_Roomservice_Avsnitt_3roomservice

ROOMSERVICE – AVSNITT 4

Halvtid i husbygget på stranden

Nu har vi kommit halvvägs in i husbygget och denna vecka tar sig Johnnie, Mattias och Mija ann resterande övervåning – övre hall med tillhörande badrum och terrass.

Johnnie ska förvandla badrummets ytterväggar och dörrar till ett guldeldorado. Mattias ska bygga ett multifunktionellt valnötsbord som både ska fungera som sminkbord och praktiskt förvaring. Mija förser yogaterassen med en rostig konstinstallation som garanterat får grannarna att stanna till.

Utöver detta kommer husets trappa på plats och köket på nedre våningen kommer fyllas med skåp, vitvaror och ett lyxigt kakel.

Avsnitt 4.

VastkustVillan_Roomservice_Avsnitt_4roomservice

ROOMSERVICE – AVSNITT 5

Mattias bygger lönndörr till toan

Turen har kommit till att färdigställa gästhuset och Johnnie bygger en kökshylla som Mattias sedan förvandlar till sten.

Gästhuset. I veckans avsnitt av Roomservice bygger Mattias två smarta våningssängar, kökshylla samt en snygg lönndörr till toaletten. Johnnie förvandlar kökshyllan till sten, målar väggarna samt sängar och tapetserar köksdelen. Mija syr en puff samt ger köksporslinet sin egen touch.

Avsnitt 5.

VastkustVillan_Roomservice_Avsnitt_5roomservice

ROOMSERVICE – AVSNITT 6

Johnnie & Mattias färdigställer strandhuset!

Efter fem avsnitt är det nu dags att färdigställa det sista av strandhuset när Roomservice firar säsongsavslutning.

I veckans avsnitt av Roomservice färdigställer Johnnie, Mattias och Mija det som är kvar av huset – nedrehallen, tvättstuga och sista badrummet.

Mattias bygger en fiffig och snygg förvaring under trappen, Johnnie Målar och lägger foliering i hallen. Mija fixar läderband till trappräcket och förvaringen under trappen.

Dessutom blir Johnnie och Mattias bastuprojekt äntligen klart. Och så gör Mija tillsammans med en trädgårdsdesigner iordning trädgården med nya träd, växter och belysning.

Avsnitt 6.

VastkustVillan_Roomservice_Avsnitt_6roomservice