Vi söker medarbetare

Vi söker en Entreprenadkoordinator

Vi söker dig som har byggnadsteknisk utbildning och arbetslivserfarenhet inom byggbranschen och trähusindustrin. Tjänsten är en heltidstjänst med placering i Falkenberg (visst arbete sker på huvudkontoret i Mjöbäck) och vi ser gärna att du kan börja omgående.

Dina arbetsuppgifter

Den här befattningen innebär ett övergripande ansvar för beställningar, inköp, kalkylering, reklamationshantering samt eftermarknadsärende för projekt, såsom lägenhets- och grupphusbyggnationer. Du har ett tätt samarbete med projekterings- och projektledare.

Din personlighet

Som Entreprenadkoordinator har du dina kontaktytor internt inom företaget, men även externt med leverantörer, entreprenörer och kunder. Vi tror därför att du är en person med god kommunikativ förmåga, i både tal och skrift. Du är ordningsam, serviceinriktad och kundorienterad och finner en glädje i att kunna förenkla för dina kollegor. Ditt arbetssätt präglas av struktur, men detta tar inte ifrån dig förmågan att agera även när förutsättningarna förändras. Flexibilitet och lösningsfokus är väsentligt för rollen. Du har datavana och har goda kunskaper i Excel.

I vår företagskultur hjälps alla åt för att nå framgång och det är engagemanget och viljan att leverera det lilla extra för våra kunder som är avgörande. VästkustStugan präglas av en härlig atmosfär med trevliga kollegor och kännetecknas av en mycket låg personalomsättning. Vi strävar alltid efter långsiktiga relationer och är måna om den personal vi välkomnar till vårt bolag.

Vill du ha ytterligare information om tjänsten kontakta Jonas Serrestam på tel. 0325-59 05 25.

Vi arbetar löpande med urval så ansök redan idag!

Skicka din ansökan till: Jonas Serrestam, VästkustStugan AB, Stortorget 1A, 311 30 Falkenberg eller via e-post jonas.serrestam@vastkuststugan.se senast den 30 april.