Om oss

VästkustVillan är en del av VästkustStugan AB och tillsammans utgör vi en stabil och tillgänglig partner för alla som vill bygga hus.

Vi har vårt huvudkontor och vår fabrik i Mjöbäck, ett litet trevligt samhälle mellan Borås och Falkenberg. Besök oss gärna i Mjöbäck eller ring oss på 0325-186 00.

Vi byggde våra första hus redan 1932 och nu, snart 90 år senare, har det blivit över 50 000 stycken. För att ge er en så tydlig bild av oss som möjligt delar vi gärna med oss av vår affärsidé:

”VästkustVillan ska med miljömedvetenhet och nytänkande erbjuda kundanpassade, prisvärda villor med hög kvalité för ett tryggt boende.”

Husen har huvudsakligen levererats och byggts i Skandinavien. Men även i de flesta länderna i Europa, USA, Japan, Sydkorea, Sydamerika och till och med på Grönland finner man hus från Västkustvillan.

Vi har kreditintyget AAA vilket står för den bästa kreditvärdighet och stabilitet ett företag kan ha.

Välkommen till VästkustVillan!

Vi är ett kreditvärdigt företag enligt Bisnodes värderingssystem som baserar sig på en mängd olika beslutsregler. Denna uppgift är alltid aktuell, informationen uppdateras dagligen via Bisnodes databas.

Sigillet är utfärdat av kreditupplysningsföretaget AB Syna www.syna.se