Publicerat torsdag den 30 oktober 2014

Se oss i nya säsongen av Roomservice i Kanal 5

Roomservice bygger hus från scratch!

I höst är Sveriges starkaste och mest uppskattade bygg- och inredningsprogram Roomservice tillbaka. Denna säsong får vi för första gången någonsin vara med när Johnnie, Mattias och Mija Kinning ska förverkliga många människors stora dröm. De ska då rita, bygga och inreda ett helt nytt hus på en naturskön tomt vid havet.

Roomservice är tillbaka med sin nittonde säsong och i höstens omgång får vi följa radarparet Johnnie och Mattias samt inredare Mija Kinnning då de i ett saltstänkt sommarsverige påbörjar ett nytt projekt. De ska då ta sig an det totala helhetsgreppet genom att designa, bygga och inreda ett helt nytt hus på en naturskön plats vid havet utanför Båstad. Vi är med från start när Mija sätter sig vid skissbordet för att planera och rita en villa som ska fungera för såväl den moderna familjen som det traditionella paret. Vi följer hela processen då huset byggs upp, trädgården planeras och uteplatser arrangeras. Givetvis får vi även, i varje program, se hur husets alla rum och boendeytor planeras och inreds. Huset kommer efter uppförande att säljas och överskottet kommer att skänkas till Barncancerfonden.

Missa oss inte i höst på Kanal 5, torsdagar kl.20.00 med start den 30 oktober.

Roomservice       Kanal5

När VästkustVillan hösten 2013 fick förfrågan om att bygga ett hus med Roomservice blev vi mycket glada och tackade genast ja. Vi skulle få möjlighet att tillsammans med Johnny och Mattias, Sveriges bästa tv-målare och tv-snickare, samt Mija Kinning med sina erkända inredningskunskaper, bygga ett hus på en av våra attraktiva tomter i Båstad. Våren 2014 sattes spaden i jorden och några månader senare såg vi resultatet: ett helt nyskapat hus i modern design där vår erkänt höga flexibilitet, anpassningsförmåga och engagemang har testats fullt ut med ett fantastiskt slutresultat. Huset pryder nu sin tomt, bara ett stenkast från havet, och vittnar om den kvalitet som vi alla på VästkustVillan dagligen stolt åstadkommer, denna gång tillsammans med programledarna.

2014 kommer i VästkustVillans långa historia att bli hågkommet som året då vi byggde ”Roomservice-huset”.

VastkustVillan

Barncancerfonden