Publicerat onsdag den 1 april 2015

Roomservicehuset är nu till salu!

I höstas visade Sveriges starkaste och mest uppskattade bygg- och inredningsprogram Roomservice i Kanal 5 för första gången någonsin uppförandet av ett helt nytt hus, från ritbordet till klart för inflyttning. Johnnie, Mattias och Mija Kinning förverkligade projektet tillsammans med VästkustVillan på en naturskön tomt vid havet i Båstad.

I Roomservice nittonde säsong fick vi följa radarparet Johnnie och Mattias samt inredare Mija Kinning då de i ett saltstänkt sommarsverige påbörjade ett nytt projekt. De tog sig an det totala helhetsgreppet tillsammans med VästkustVillan genom att designa, bygga och inreda ett helt nytt hus på en naturskön plats vid havet utanför Båstad.

Från start fick vi följa när Mija satte sig vid skissbordet för att planera och rita en villa som fungerar för såväl den moderna familjen som det traditionella paret. Vi följde hela processen då huset byggdes upp, trädgården planeras och uteplatser arrangeras.
Huset säljs nu via Stigbertils Mäklare i Båstad och en del av försäljningssumman kommer att vid försäljning skänkas till Barncancerfonden. De som är intresserade och vill veta mer ska vända sig till husmäklaren, www.stigbertils.com.

När VästkustVillan hösten 2013 fick förfrågan om att bygga ett hus med Roomservice blev vi mycket glada och tackade genast ja. Vi skulle få möjlighet att tillsammans med Johnny och Mattias, Sveriges bästa tv-målare och tv-snickare, samt Mija Kinning med sina erkända inredningskunskaper, bygga ett hus på en av våra attraktiva tomter i Båstad.

Våren 2014 sattes spaden i jorden och hösten 2014 kunde man i tv-programmet se hur huset växte fram vecka för vecka. Några månader senare såg vi resultatet: ett helt nyskapat hus i modern design där vår erkänt höga flexibilitet, anpassningsförmåga och engagemang har testats fullt ut med ett fantastiskt slutresultat. Huset pryder nu sin tomt, bara ett stenkast från havet, och vittnar om den kvalitet som vi alla på VästkustVillan dagligen stolt åstadkommer, denna gång tillsammans med programledarna.
2014 kommer i VästkustVillans långa historia att bli ihågkommet som året då vi byggde Roomservice-huset.

huset_salt