Publicerat tisdag den 21 april 2015

Köp Mija Kinnings bok ”Hus helt enkelt”

I ”Hus helt enkelt” med underrubriken ”Bygga och inreda” får läsaren följa Mija Kinnigs husprojekt, från idé fram till det färdiga bygget. Resan börjar på den tomma tomten, med ett block, en penna och en skiss. Vidare till färdiga ritningar, råd från VästkustVillans husexperter och till VästkustVillans husfabrik i Mjöbäck som hjälper till med att förverkliga allting.

Läsaren får göra sällskap med Mija då hon tittar på inredning till husets alla rum, väljer kök och badrum, planerar tomten, uteplatser, terrasser, gäststuga, möblerar och dekorerar och en massa annat kul. Och när allting är klart blir det en hejdundrande inflyttningsfest i ett inrett hus med en personlig prägel. Ett nybygge med själ!

Boken är indelad i tolv huvudkapitel: tomten, arkitektarbetet, tillverkningen, byggprocessen, smarta lösningar, invändigt, utvändigt, garage och förråd, inredning, utemiljö, gäststugan och inflyttningsfesten. Varje kapitel är rikligt illustrerat med fotografier, ritningar och skisser.

Mija Kinning är inredare, scenograf och programledare. Hon är bland annat känd från tv-programmen Bygglov, Roomservice och det egna inredningsprogrammet Det knackar.

Mija_Kinning_VästkustVillan

Boken finns i en bokhandeln nära dig eller köp den här:

http://www.bokus.com/bok/9789186691912/hus-helt-enkelt-fran-tomt-till-fardigt-hus/

http://www.adlibris.com/se/organisationer/product.aspx?isbn=9186691910