Kämpersvik, 16 havsnära tomter

Halsvik

16 hus i Kämpersvik

Området är beläget i en fridfull idyll mitt emellan Fjällbacka och Grebbestad. I det idylliska samhället Kämpersvik, byggs det 16 st hus nära bad, båthamn och natursköna rekreationsområden.

Med dess placering mitt emellan Fjällbacka och Grebbestad kan man med bil eller båt på 10-15 minuter nå ett stort utbud av butiker, restauranger och underhållning samtidigt som man i sin närhet har lugnet med havet och naturen som närmaste granne. Om du hellre vill cykla eller gå så får du räkna med 25-60 minuter.

I lilla Kämpersvik finns det många badplatser, ett gemensamt område för fotboll och andra sportaktiviteter. I dess anslutning finns också lekplats för de allra minsta barnen. Området runt Kämpersvik bjuder på fantastiska promenadstråk, tränings och rekreationsmöjligheter.I närheten ligger Ejgdetjärnet. I Ejgdetjärnet, dit även Laxen vandrar, finns det ca 80 olika fågelarter. Vill du plocka dina egna kantareller till middagen finns det på promenad avstånd gott om områden att leta upp dessa läckerheter.

Båtplatser finns tillgängliga att hyra endast några få minuter från ditt hus. Med båt kommer du direkt ut i Bohuskustens kanske vackraste skärgård med öar, badstränder klippor och fiske. Skulle du misslyckas med ditt eget fiske kan du alltid köpa havskräftor från byns lokala kräftfiskare året runt.

På området kommer det att finnas gemensamma sol – och grillplatser. Tanken är att de ska placeras så att du har skärgården och havsbandet framför dina fötter och Väderöarna i horisonten. Du som husköpare kommer att kunna vara med och påverka deras utformning och placering. Nämnas kan också att det finns en strand i anslutning till området på badrocksavstånd.

 

Kampersvik

pdf Klicka för pdf.

Återförsäljare: Mjöbäck
Ort: Kämpersvik
Län: Västra Götalands
Kommun: Tanum
Område: Grebbestad-Fjällbacka
Bild på Anna-karin

Vxl, Anna-Karin Sunnerdahl

Tel: 0325-186 00 (Vxl)
E-post: info@vastkustvillan.se

Säljare, Jan Persson

Tel: 0325-186 25
Mobil: 070-665 17 67
E-post: jan.persson@vastkustvillan.se
Läs mer om våra säljare