Villa Garpen 154

Välkommen till Västkustvillans visningshus Garpen 154 i Bara!

Med tanke på rådande omständigheter och för att undvika trängsel får ni gärna kontakta Stefan Kristoffersson innan ni kommer.
Telefon: 0725-61 10 55

Dalgatan 12 har kan vi stolt presentera ett härligt tvåplanshus med garage och spännande arkitektur.

Husets planlösning är både smart och modern. Det finns till exempel tvättstuga med groventré till garaget vilket är både praktiskt och skönt framförallt höst och vinter. Entrén ligger i en mysig vinkel och innanför finns det ett praktiskt kapprum för jackor, skor, stövlar, vantar och cykelhjälmar till exempel.

Köket som ligger i vinkel är öppet mot det ljusa vardagsrummet med många stora fönster. I vardagsrummet finns utgång till den väderskyddade uteplatsen. Trappan upp till andra våning ligger centralt i huset och på övervåningen finns tre sovrum, allrum samt wc med dusch. Det större sovrummet har både klädkammare och utgång till balkongen.

Om Bara:
Bara är en tätort i norra delen av Svedala kommun i Skåne län, ca 15 km öster om centrala Malmö. I Bara finns livsmedelsaffärer, grundskolor. Det finns även hälso- och kulturutbud i form av tandläkare, vårdcentral och bibliotek, samt bank och fastighetsmäklare.

Hjärtligt välkomna på husvisning!

 

Husmodell: Garpen 154
Ort: Bara
Område: Bara
Adress: Dalgatan 12, 233 61 Bara
Bild på säljaren Stefan Kristoffersson i Malmö

Stefan Kristoffersson

Mobil: 0725-61 10 55
E-post: stefan.kristoffersson@vastkustvillan.se
Läs mer om våra säljare