Det här får ni

Ni bestämmer

Ni beslutar fritt över såväl utseende och planlösning som färgsättning, interiör och genomförande.

Gör det enkelt för er

Utgå från den planlösning i katalogen som ligger närmast era behov och börja anpassa efter önskemål.

Inga överraskningar

Med en nybyggd VästkustVilla finns det inga dolda fel och därmed inga överraskande kostnader för renovering och modernisering.

Full överblick

Oavsett om ni väljer att göra det mesta själva eller anlitar VästkustVillans montörer till att uppföra huset vill vi vara er partner hela vägen. Hos oss har ni alltid en erfaren bundsförvant.

Påverka kostnaderna

Utifrån er budget är det enkelt att påverka kostnaden för huset. Förändra huset så det passar era behov optimalt, låt oss hjälpa till eller gör det mesta själva och bygg in en god driftekonomi från start.

Energi- och klimatsmart

Alla VästkustVillor är lågenergihus och vi strävar alltid efter att välja leverantörer ur miljömässig och ekologisk synvinkel. Till din hjälp ingår dessutom en energi- och kostnadskalkyl som beräknas utifrån varje villas egna individuella förutsättningar. Dessa beräkningar är till hjälp vid ditt val av uppvärmningsalternativ.

Kvalitet och trygghet

Vi månar om kvalitet och omtanke ner i minsta detalj. Här ingår inte minst punktlighet. Vår erfarenhet, stabilitet och branschkunskap är er trygghet och dessutom har vi tio års produktionsgaranti.

Ett förmånligt boende

För nybyggda hus behöver man inte betala någon kommunal fastighetsavgift de första femton åren. Många av våra kunder bor faktiskt billigare i det nya huset än i det tidigare boendet.