Att bygga hus

Ett hus från VästkustVillan byggs med kvalitet och omtanke i stort och smått. Punktlighet och noggrannhet är våra honnörsord och vi brinner för kundanpassade lösningar. Att bygga hus är en av de största investeringarna i livet och för oss är det viktigt att våra kunder är trygga med oss som hustillverkare.

Att bygga hus är det första steget i att skapa ett hem att trivas i under många är och en stor investering såväl ekonomiskt som i livskvalitet. Men livskvalitet är något vi dessutom söker utanför hemmet. Resor, idrottande och umgänge med vänner. Det är det vi kallar ett aktivt liv. Vi vill att våra hus ska underlätta det livet. Samtidigt ska ditt hus vara ett riktigt hem, din fasta punkt i tillvaron.

Kundanpassat
Vi sätter stort värde i att kunna anpassa våra villor efter dina önskemål. Då vet vi att du får ett hem att trivas i för många år framöver. Hos oss är det helt enkelt Du som bestämmer var ”skåpet ska stå”.

Tryggt och säkert
Vi är en av de äldsta hustillverkarna i Sverige och hos oss finns en samlad kompetens som vi mer än gärna delar med oss av till våra kunder. Vi har en väl upparbetad egenkontroll för material och leverans och vi jobbar enbart med välkända leverantörer. Byggfel-, nybyggnads- och fullvärdesförsäkring ingår. Vi har kreditintyget AAA vilket står för den bästa kreditvärdighet och stabilitet ett företag kan ha.

Kontakta oss
Välkommen att kontakta eller besöka oss för att prata hus, vi finns på många platser runt om i landet.

KONTAKT BESTÄLL KATALOG

Hitta ditt närmaste återförsäljarkontor